Изберете език
Контакти

Мисия

logo
Ние – това сте Вие!
Ние знаем Вашите проблеми! Ние ги познаваме отвътре и в дълбочина. Спестете усилия, време и разходи, инвестирайки в изпитаната и доказала се с качествата си селскостопанска техника

При нас ще откриете всичко необходимо за разцвета на Вашето стопанство – от торачки и пръскачки, през трактори – 35-290 кс до зърнокомбайни и модерни сушилни; от най-обикновените до най-сложните култиватори, плугове, компактори и други почвообработващи машини; телескопични товарачи с всички необходими приставки; съвременни машини за картофо- и зеленчуко-производство; сеялки за директна, полу-директна и конвенционална сеитба, селскостопански ремаркета и тороразпръскващи единици. Нашата компания е единствен оторизиран дилър за тракторите Zetor в България, за прикачния инвентар на UNIA и за директните сеялки на Great Plains USA. Разполагаме с резервни части на склад за всички по-известни марки селскостопанска техника и осигуряваме навременна доставка по каталог. По време на усилената жътва, нашите специалисти са сред Вас, на полето. Вашите кадри ще бъдат обучени в сервизната ни база, ще имат възможност да обменят опит и знания с колегите ни от чужбина.

 

Най-сериозните и лоялни клиенти на компанията имат честта да посетят на живо фабриките на нашите партньори от чужбина, да видят как и с какви технологии се изработват машините, с които работят.

 

Ние Ви предлагаме иновативност, мощ и висока продуктивност. Спестете усилия, време и разходи, инвестирайки в изпитаната и доказала се с качествата си селскостопанска техника на Great Plains, мощния прикачен инвентар на UNIA, в традициите на тракторите Zetor, пръскачките на Pilmet и Tifone и други квалитетни фирми на световно равнище. В случай, че все още не можете да си позволите крупни инвестиции в нови машини, ние ще Ви предложим Комбайни и Трактори втора употреба, в много добро техническо състояние на поносими цени.


Нашата фирма работи с Държавен фонд “Земеделие”, плащанията се извършват по гъвкави и удобни за клиента схеми, предлагаме дългосрочен лизинг чрез Райфайзен Банк, гаранционен и след продажбен сервиз.


Отскоро работим и с новите лизингови продукти Пролийз на Прокредит Банк. Вие от своя страна също може да си изберете с коя банка да работите. Ние Ви осигуряваме максимална бързина на предвижване на документацията и професионална консултация със специалист.

 

На тел: 058/667 968; 058/667 956; 0888/403 549;0885/ 966 476;0885/132068; нашите специалисти ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви помогнат да изберете качествена, високофункционална и изгодна в ценово отношение селскостопанска техника.

Намерете ни в:
Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви
Свържете се с нас
Намерете ни на картата!