Изберете език
Контакти

новини

Модернизираната серия трактори Фортера с TIER IV стандартизация

Модернизираната серия трактори Фортера с TIER IV стандартизация

Най-значинелната новост представена от Zetor Tractors a.s. на Техагро в Бърно беше модернизацията на серията Фортера. Тя се явява с ново име Фортера CL, както и вече познатите Фортера HSX и Фортера HD. Моделното име остава същото.

Целта е да бъде по-лесно за клиентите да се запознаят с отделните продукти. Използването на едно и също име за моделната серия и отделния продукт обърква клиентите. CL означението е абривиатура от думата "Classic" . HSX обозначава машина оборудвана с пауър-шатъл, а HD описва машина, създадена за тежки условия на работа, което означава удължена колесна база и усъвършенствана технология.

Модернизацията на моделното семейство Фортера не се отнася само до промяната на продуктовото име. Най-голямата иновация е двигателя, който посреща най-стриктните изисквания на TIER IV сертифицирането. За да постигне това, Zetor прибягва до комбинирането на технологията на активно DPF (durable particle filter) филтриране и системата SCR (selective catalytic reduction). Цялостното решение за посрещане изискванията на TIER IV осигурява ползи за клиентите под формата на оптимизиран въртящ момент и на второ, но не на последно място помага на клиентите да спестят гориво, което е проверено с независим тест, контролиран от Универстите Мендел в Бърно.

Една от основните цели на марката Zetor е ефективността. Модернизираната Фортера предлага на клиентите икономия на гориво и резервоар с увеличен обем от 20% . Така крайния клиент може да работи с машината до 40% по-дълго отколкото преди това.

Намерете ни в:
Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви
Свържете се с нас
Намерете ни на картата!