Изберете език
Контакти

новини

Новият Зетор КРИСТАЛ

Новият Зетор КРИСТАЛ

Тракторът, който работи зима и лете, при всякакви условия, неуморно! Фермерите го харесват заради неговите мощност и здравина. Тракторът, направил чешките производители на трактори известни по целия свят преди 50 години. За кой трактор говорим? Това е ЗЕТОР КРИСТАЛ, най-мощният трактор в гамата на Зетор.

Новият 6-цилиндров трактор с максимална мощност 171 кс ще бъде представен на 23 август като част от откриването на фермерското изложение в Чешке Будейовице. Клиентите ще могат да поръчват трактора още на изложението.

„КРИСТАЛ се завръща в годината на своята 50-годишнина. Когато се срещаме с нашите клиенти, те често ни споделят, че биха искали ЗЕТОР да разшири гамата си с по-мощни трактори. Затова, новият КРИСТАЛ връща ЗЕТОР обратно в сегмента до 170 кс. Иска ми се новото поколение трактори да намерят своя път към клиентите и да имат успеха на предшественика си“, сподели Мариан Липовски, управляващ директор на ZETOR TRACTORS a.s.

Сравнявайки го с последната модификация от 2015 година, новият трактор въвежда някои иновации. Оборудван е с добре познатият 6 цилиндров DEUTZ двигател с обем от 6.1 литра и максимална мощност 171 конски сили. Двигателят покрива стандарта STAGE IV. Оборудван е с трансмисията на ЗЕТОР ЕКО 40, която вече се използва в семейството на ФОРТЕРА. При максимална скорост от 40 км / ч той работи икономично на 1750 оборота. Сред другите иновации при КРИСТАЛ, са мултифункционален контролен панел с електронно управление на хидравличните изводи, ново табло, удобна въртяща се седалка и други подобрения, увеличаващи ергономичността на кабината. Разбира се, оборудван е също с активен преден мост. Тракторът също така е снабден с редица подобряващи сигурността опции – спирачки /хидравличен контрол на спирачките на предния мост и пневматичен контрол на задните спирачки/, панорамни огледала за задно виждане в кабината, сензор вграден в седалката на водача за изключване на ВОМа, ако той напусне трактора и други.

Тракторът ще бъде наличен в България още този месец.

Намерете ни в:
Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви
Свържете се с нас
Намерете ни на картата!