Изберете език
Контакти

Пролетна сеялка Great Plains YIELD-PRO

Сеялките Great Plains Yield – Pro предлагат
Сеялките Great Plains Yield – Pro предлагат
изключително авангардни и иновативни решения
Медия
 • Пролетна сеялка Great Plains YIELD-PRO
  Сеялките от Yield – Pro серията предлагат изключително авангардни и иновативни решения, които предначертаха бъдещите насоки в развитието на този тип машини и промениха коренно традиционните представи за земеделие. Прецизните Air – Pro изсяващи апарати в комбинация с патентованите Clear Shot семепроводи осигуряват прецизност на полагане на семената недостижима за много други модели сеялки. Предлагат се редица опции като течно или гранулатно торовнасяне, компютърна система за изсяване посредством GPS система и много други. Сеялките могат да бъдат от 4 до 16 редови, в навесни или прикачни, версии с единичен ред или по системата TWIN ROW. TWIN ROW Това е технология подходяща...
Технически характеристики
 • Сеялките от Yield – Pro серията предлагат изключително авангардни и иновативни решения, които предначертаха бъдещите насоки в развитието на този тип машини и промениха коренно традиционните представи за земеделие. Прецизните Air – Pro изсяващи апарати в комбинация с патентованите Clear Shot семепроводи осигуряват прецизност на полагане на семената недостижима за много други модели сеялки. Предлагат се редица опции като течно или гранулатно торовнасяне, компютърна система за изсяване посредством GPS система и много други. Сеялките могат да бъдат от 4 до 16 редови, в навесни или прикачни, версии с единичен ред или по системата TWIN ROW.

  TWIN ROW

  Това е технология подходяща за изсяване на окопни култури с брадеста коренова система. При тази технология всеки един ред се раздвоява, като през едно семената се полагат във втория ред. Това специфично разполагане на семената елиминира конкуренцията между растенията при тяхното развитие и има предоставя възможност да достигнат до повече хранителни ресурси. Поради увеличеното разстояние между семената е възможно увеличаване на сеитбената норма, а това в съчетание с подобрените условия за развитие, осигурява значително повишаване на добивите от единица площ.

 • Модел
  Тип
  Обем на бункера(л.)
  Работна ширина
  Брой ботуши(бр)
  Тип на ботушите
  Дълбочина на сеитба
  Сеещи апарати
  Междуредово разстояние (см)
  Габаритна ширина(м)
  Необходима мощност(к.с)
  YP-625A
  прикачна
  6 х 60
  4.20 м.
  6
  двойнодисков
  до 10 см
  Air-Pro
  70
  4.50
  100
  YP-625A3P
  навесна
  6 х 60
  4.20 м.
  6
  двойнодисков
  до 10 см
  Air-Pro
  70
  4.50
  120
  YP1225A
  прикачна
  2880
  8.40 м.
  12
  двойнодисков
  до 10 см
  Air-Pro
  70
  9.00
  240
  YP1625A
  прикачна
  2880
  11.20 м.
  16
  двойнодисков
  до 10 см
  Air-Pro
  70
  12.00
  270
 • Видео
Брошури
Изберете брошура
Форма за запитване
Намерете ни в:
Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви
Свържете се с нас
Намерете ни на картата!