Изберете език
Контакти
Олимпия
Олимпия
ново поколение пръскачки
Медия
 • Пръскачка Каруел Олимпия
  РАМА - Шасито на новите модели Olympia осигурява висока стабилност и издръжливост, като гарантира отлични условия за работа. То защитава реколтата, както и механизмите на пръскачката. Долната част на пръскачката се предпазва от метална плоча, а механичните части посредством странични капаци. Големите предпазни капаци могат да се отварят, осигурявайки достъп до компонентите на машината с цел регулировки и обслужване. Различните специализирани ниши могат да бъдат използвани за съхранение на средства за лична защита, необходими при боравене с химически продукти. Предпазните капаци осигуряват защита също и на маркучите на пръскачката. Новите модели на Olympia осигуряват широк, удобен и...
Технически характеристики
 • РАМА - Шасито на новите модели Olympia осигурява висока стабилност и издръжливост, като гарантира отлични условия за работа. То защитава реколтата, както и механизмите на пръскачката. Долната част на пръскачката се предпазва от метална плоча, а механичните части посредством странични капаци. Големите предпазни капаци могат да се отварят, осигурявайки достъп до компонентите на машината с цел регулировки и обслужване. Различните специализирани ниши могат да бъдат използвани за съхранение на средства за лична защита, необходими при боравене с химически продукти. Предпазните капаци осигуряват защита също и на маркучите на пръскачката. Новите модели на Olympia осигуряват широк, удобен и безопасен достъп до основния отвор на резервоара. Цялата гама пръскачки Olympia е сертифицирана за движение по пътната мрежа със скорости на движение до 25 или до 40 км/ч (при наличие на пневматична спирачна система). Специалното окачване осигурява на пръскачката висока
  стабилност както при транспорт, така и по време на работа. Моста е окачен посредством два специални еластични елемента, които поемат неравностите на настилката равномерно, както при пълен, така и при празен резервоар на пръскачката.

  РЕЗЕРВОАР - Основният резервоар на пръскачките Caruelle се произвежда от полиетилен с дебелина 12mm. Резервоарите са разработени по начин позволяващи премахването на тръбите от вътрешната им час, което минимизира задържането на препарата и улеснява измиването.

  Помпа - Предимството на бутално–диафрагмените помпи е, че те осигуряват голям дебит, което е от особена важност при работа с високи норми и висока скорост. Помпата има дебит 250 l/min (280 l/min опция, стандартно при модел 600S). Помпите са самопълнещи, а арматурата може да бъде напълно източвана, която увеличава нейната надеждност и експлоатационен живот. При пръскачките 250S, 320S и 400S помпите са свързани към един турбо инжектор в резервоара, а при модела 600S помпата е свързана към два турбо инжектора, с цел по – бързо пълнене и по–лесно размесване на препарата.

  Нивомер - CARUELLE разработи и патентова специален въртящ се механичен нивомер, който гарантира точно измерване в целия диапазон и при всякакви условия. Поплавъка с голям диаметър е монтиран на 2 опори от неръждаема стомана и е без водеща ос, което предотвратява задържането на материал и улеснява измиването. Въртящият се нивомер осигурява прецизно отчитане на количеството препарат в резервоара.

  Резервоарите за чиста вода с капацитет 350 литра (за пръскачки 2500 и 3200) и 400 литра (за пръскачка 4000) напълно отговарят на съвременните изисквания. За механизатора е предвиден демонтируем 20 литров резервоар за чиста вода. Системата за разбъркване Venturi гарантира хомогенността на препарата в резервоара. Пълненето на резервоара се извършва или през основния отвор отгоре или посредством свързване към външен водоизточник. Противопенните дефлектори подвеждат препарата по стената на резервоара, като така той се стича плавно до неговото дъно. На изхода на всеки резервоар има специален клапан, който предотвратява спонтанно изтичане на препарата и така спомага за опазване на околната среда. 5-те степени на филтриране намаляват риска от запушване на системата и подобряват прецизността на пръскане. Филтрите са разположение в резервоара, всмукателната и изпускателната системи, в смесителната система и на самите щанги.

  ЩАНГИ - производителност и стабилност при всякакви условия

  Щанги Hirondelle Evolution : - Окачване на щангите тип „махало”; - Азотен амортизатор с променлива геометрия (Алумиев: стандартно; Стоманен: опция); -  Г–образни профили за осигуряване на гъвкавост и здравина; - Междинни усилващи стоманени елементи, осигуряващи висока издръжливост на конструкцията; - Възможност за промяна широчината на щангите от 27 / 28m или 28 / 30 m на щангитеl Hirondelle Evolution;
  - Възможни варианти за сгъване/разгъване: 12, 18 и 24 m (24 m щанги) или 14, 21 и 28 m (28 m щанги).

  Щанги Alouette : - Стоманени щанги с размери 18, 20, 18, 20 и 24m “Alouette”; - Окачване на щангите тип „махало”; - Система против залюляване с подвижен централен амортизатор; - Трипосочна автоматична предпазна система; - Защита на дюзодържателите.

  Щанги Phoenix : - Щангите Phoenix се предлагат с работна широчина от 32 до 38m.; - Възможност за промяна широчината на щангите от 32 / 33 m
  или 36 / 38 m; - Транспортна широчина 2.55 m.; - Г–образни профили за осигуряване на гъвкавост и здравина; - Междинни усилващи стоманени елементи, осигуряващи висока издръжливост на конструкцията; - Окачване на щангите тип „махало”; - Система против залюляване с подвижен централен амортизато.

  Системата за окачване тип „махало” осигурява вертикална стабилност, свобода на движение в 3 посоки, 2 амортисьора, система за настройване на реакцията. Механизъм предотвратяващ движение напред/назад - от особено значение при движение по неравен терен или при извършване на маневри в края на полето. За да се премахне движението напред/назад на щангата, силите приложени към всяко нейно рамо се противопоставят посредством специален щифт поставен между двата цилиндъра на сгъването. По този начин щангата реагира бързо на всяко отклонение. Когато едното рамо започне да се отклонява, то силите генерирани от това се погасяват от инерционните моменти на другото рамо, посредством централния механизъм. Така може да се поддържа скоростта дори при маневри в края на полето, което води до повишена производителност и понижен разход на препарат.

  РЕЗЕРВОАР
  Основният резервоар на пръскачките Caruelle се произвежда от полиетилен с дебелина 12mm
  разбери повече
  РЕЗЕРВОАР
  Основният резервоар на пръскачките Caruelle се произвежда от полиетилен с дебелина 12mm
  РАМА
  Шасито на новите модели Olympia осигурява висока стабилност и издръжливост, като гарантира отлични условия за работа
  разбери повече
  РАМА
  Шасито на новите модели Olympia осигурява висока стабилност и издръжливост, като гарантира отлични условия за работа
  ОКАЧВАНЕ НА ЩАНГИТЕ
  Системата за окачване тип „махало” осигурява вертикална стабилност, свобода на движение в 3 посоки, 2 амортисьора, система за настройване на реакцията.
  разбери повече
  ОКАЧВАНЕ НА ЩАНГИТЕ
  Системата за окачване тип „махало” осигурява вертикална стабилност, свобода на движение в 3 посоки, 2 амортисьора, система за настройване на реакцията.
  ЩАНГИ
  Щангите са три модела Hirondelle Evolution, Alouette и Phoenix с размери от 20 до 44 метра
  разбери повече
  ЩАНГИ
  Щангите са три модела Hirondelle Evolution, Alouette и Phoenix с размери от 20 до 44 метра
 • Модел
  Тип
  Резервоар(л.)
  Резервоар за изплакване(л.)
  Помпа
  Компютър
  Регулируем мост
  Щанга
  Гуми/стандартни/
  250S
  прикачна
  2500
  350
  250 л/м - 20 бара
  да
  от 1.64 м. на 1.94 м. или 2.25 м.
  от 20 до 32 м./от 4 до 8 секции
  230/95R44
  320S
  прикачна
  3200
  350
  250 л/м - 20 бара
  да
  от 1.64 м. на 1.94 м. или 2.25 м.
  от 24 до 38 м./от 4 до 8 секции
  230/95R48
  400S
  прикачна
  4000
  400
  250 л/м - 20 бара
  да
  от 1.64 м. на 1.94 м. или 2.25 м.
  от 24 до 38 м./от 4 до 8 секции
  270/95R48
  600S
  прикачна
  6000
  600
  280 л/м - 20 бара
  да
  1.80 м. или 2.00 м. или 2.25 м.
  от 24 до 44 м./от 4 до 8 секции
  380/90R46
 • Видео
Брошури
Изберете брошура
Форма за запитване
Намерете ни в:
Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви
Свържете се с нас
Намерете ни на картата!