Изберете език
Контакти
Многоцелеви трактори
Многоцелеви трактори
Многофункционалност, качество и надеждност  
Медия
 • Трактор Zetor Proxima CL
  ДВИГАТЕЛ Изключителната популярност на двигателите на Зетор се дължи на ниската консумация на гориво, високата надеждност и опростения дизайн – това носи полза на клиента не само с ниската си цена на придобиване, но също така с ниските си оперативни разходи и висока надеждност. 16-клапановите двигатели получиха едни от най-добрите оценки на най-тежките тестове на Немската Селскостопанска Асоциация (DLG). Тракторите с тези двигатели се нареждат сред най-икономичните на пазара. ТРАНСМИСИЯ Скоростните кутии на серията Проксима са произведени в завода на ZETOR TRACTORS a.s. Собственото производство гарантира постоянен контрол на качеството, проектирането и значителна вариативност...
Технически характеристики
 • ДВИГАТЕЛ
  Изключителната популярност на двигателите на Зетор се дължи на ниската консумация на гориво, високата надеждност и опростения дизайн – това носи полза на клиента не само с ниската си цена на придобиване, но също така с ниските си оперативни разходи и висока надеждност. 16-клапановите двигатели получиха едни от най-добрите оценки на най-тежките тестове на Немската Селскостопанска Асоциация (DLG). Тракторите с тези двигатели се нареждат сред най-икономичните на пазара.


  ТРАНСМИСИЯ
  Скоростните кутии на серията Проксима са произведени в завода на ZETOR TRACTORS a.s. Собственото производство гарантира постоянен контрол на качеството, проектирането и значителна вариативност в наличните опции. Употребата на високачествени материали осигурява издръжливост и дълъг сервизен живот.
  Трансмисиите на стандартните модели на Проксима са най-универсални и са само механични. Те се произвеждат в няколко версии. Проксима е единствения модел предлагащ „пълзяща“ група – при версията 20/4 – и има най-ниската скорост на придвижване от 0.22 км/ч (при 2,200 об/мин).
  Благодарение на своята опростеност и минимална склонност към авариране, те са идеални за постоянно натоварване.


  ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА И ВОМ
  Електрохидравличната система на Bosch е снабдена с функцията HitchTronic, уникална система за автоматичен контрол на задния навес. Когато използваме тази система няма нужда да използваме различни видове регулиране или комбинации. Настройва се само дълбочината на работа на инвентара. Когато инвентара достигне работна дълбочина системата мери съпротивлението на почвата и тази стойност се използва като първична за автоматичния котрол на навеса


  КАБИНА
  Комфортната климатизирана кабина предлага широко вътрешно пространство, което в комбинация с ергономичните контролни лостове и прибори улесняват работата с машината и намаляват значително степентта на умора на оператора.

 • Серия
  Модел
  Двигател
  Работен обем( см³)
  Макс. мощност(к.с.)
  Цилиндри (бр.)
  Max върт. момент
  Трансмисия
  Брой предавки
  ВОМ
  Обороти на ВОМ(мин⁻¹)
  Дебит на хидр. помпи( л./мин.)
  Височина(мм)
  Дължина(мм)
  Ширина(мм)
  Горивен резервоар(л.)
  Експлоатационно тегло( кг.)
  Proxima CL
  80
  Stage IIIB 1106
  4156
  76
  4
  315,8
  Механична
  12/12 с реверс
  зависим/независим
  540/100
  50/60
  2850
  4710
  2240
  150
  3750 - 4546
  Proxima CL
  100
  Typ Stage IV 1017
  4156
  96
  4
  420
  Механична
  12/12 с реверс
  зависим/независим
  540/1000
  50/60
  2850
  4710
  2240
  150
  3750 - 4546
 • Видео
Брошури
Изберете брошура
Форма за запитване
Намерете ни в:
Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви
Свържете се с нас
Намерете ни на картата!