Изберете език
Контакти
 
Медия
 • Чизел Хисарлар
  Големият трафик от селскостопански машини в полето води до вплътняване, по твърда почва и загуба на производителност. Една от най-важните почвообработващи машини в гамата на Хисарлар е чизела,  който прорязва почвата чрез стълба на работния орган, за да увеличи произовидтелността значително.  той може да бъде успешно използван като стърнищен култиватор. Чизелите на Хисарлар са за първична почвообработка, подготвяща за последващите обработки. Работната дълбочина може да бъде лесно настроена благодарение на хидравличните цилиндри, което спестява време и работна сила. Валяците с шипове лесно разбиват почвата, а ролковите лагери способстват работата в тежки условия. Работните...
Технически характеристики
 • Големият трафик от селскостопански машини в полето води до вплътняване, по твърда почва и загуба на производителност. Една от най-важните почвообработващи машини в гамата на Хисарлар е чизела,  който прорязва почвата чрез стълба на работния орган, за да увеличи произовидтелността значително.  той може да бъде успешно използван като стърнищен култиватор. Чизелите на Хисарлар са за първична почвообработка, подготвяща за последващите обработки.

  Работната дълбочина може да бъде лесно настроена благодарение на хидравличните цилиндри, което спестява време и работна сила. Валяците с шипове лесно разбиват почвата, а ролковите лагери способстват работата в тежки условия. Работните органи и крила на чизела на Хисарлар са предвидени да се справят с всякакъв вид почвени условия. Стоманата на крилата е тип 40-50 HRc. Телата са с двойно срязани болтове и странични ножове за тежки и каменисти почви.

 • Серия
  Вид
  Модел
  Работна ширина(м.)
  Транспортна ширина(м.)
  Дълбочина на обработка
  Необходима мощност
  Брой работни органи
  Тегло(кг)
  Deep Chisel
  Heavy Type
  DC5
  2.5
  2.6
  35/65
  200
  5
  2100
  Deep Chisel
  Heavy Type
  DC7
  3
  3.5
  35/65
  250
  7
  2650
  Deep Chisel
  Heavy Type
  DC9
  3
  4.4
  35/65
  330
  9
  3200
 • Видео
Брошури
Изберете брошура
Форма за запитване
Намерете ни в:
Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви
Свържете се с нас
Намерете ни на картата!