Изберете език
Контакти
EQUUS 175N
EQUUS 175N
Skidder - специализиран горски трактор
Медия
 • EQUUS 175N
  Двигател Stage IV  УДЪЛЖЕН ЕКСПЛОАТАЦИОНЕН ПЕРИОД- НАД 15 000 моточаса Нисък център на тежестта- голямо междуосово разстояние 3208 мм, гарантира изключителна стабилност на трактора при движение по трудни терени. Преимущество на EQUUS е най-ниско разположеният център на тежестта в сравнение с всички произвеждани в Европа трактори от този клас! Транспортна височина - позволява безпроблемно транспортиране на трактора в стандартен камион Движение напред и назад със скорост до 40 км/ч Хидравличния кран е разположен под нивото на кабината за улеснено транспортиране; Мощния хидравличен кран позволява не само вдигане на товар, но и влачене/транспортиране на трупи....
Технически характеристики
  • Двигател Stage IV 
  • УДЪЛЖЕН ЕКСПЛОАТАЦИОНЕН ПЕРИОД- НАД 15 000 моточаса
  • Нисък център на тежестта- голямо междуосово разстояние 3208 мм, гарантира изключителна стабилност на трактора при движение по трудни терени. Преимущество на EQUUS е най-ниско разположеният център на тежестта в сравнение с всички произвеждани в Европа трактори от този клас!
  • Транспортна височина - позволява безпроблемно транспортиране на трактора в стандартен камион
  • Движение напред и назад със скорост до 40 км/ч
  • Хидравличния кран е разположен под нивото на кабината за улеснено транспортиране;
  • Мощния хидравличен кран позволява не само вдигане на товар, но и влачене/транспортиране на трупи.
  • Най-добро съотношение на Цена/Производителност /Експлоатационен период в Европа. Съотношението между мощността на двигателя, теглото на машината, колесна база и центъра на тежестта позволява на оператора за извършва повече операции/час, респективно по-бърза възвръщаемост на инвестицията.

  Базовата версия на горския трактор EQUUS 175N включва предно гребло, заден щит и  двойна лебедка. Теглителната сила на лебедката може да варира от 8 т до 16 т опционално. Тази версия е идеален избор за потребите, които са свикнали с класическия начин на работа и предпочитат да работят само с предно гребло и лебедка. Хидравличен кран може да бъде инсталиран допълнително като опция.

  Теглото на машината започва от 8500 кг.

  Версия Универсал включва оборудването на базовата версия + хидравличен кран с щипка (размер 0,35 е стандартно) и хидравлична щипка с автоматизирано затваряне. Щипката може да бъде оборудвана също и с трион.

  Хидравличния кран е наличен със следните дължини: 6,1 м (единичен телескоп), 7,5 м и 9,5 м (двоен телескоп). Това е най-популярната и продавана версия, подходяща за повечето обичайни задачи, които да се изпълнят за кратко време, но с много добри резултати.

  Версия с комбайн/харвестър включва базовата версия + хидравличен кран и приспособление „комбайн“. Хидравличния кран е наличен със следните дължини: 6,1 м (единичен телескоп), 7,5 м и 9,5 м (двоен телескоп). Тази версия е подходяща са сеч или допълнителни обработки на трупите след изсичане.

  Теглото на машината започва от 13 тона ( в зависимост от типа комбайн и останалото оборудване

 • Серия
  Модел
  Двигател
  Работен обем( см³)
  Макс. мощност(к.с.)
  Цилиндри (бр.)
  Трансмисия
  Клиренс
  Височина(мм)
  Ширина(мм)
  Експлоатационно тегло( кг.)
  EQUUS
  175N
  Iveco N45 ENT
  4500
  170
  4
  Хидростатична с три режима
  544 мм
  2870
  2450
  8500
 • Видео
Брошури
Изберете брошура
Форма за запитване
Намерете ни в:
Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви
Свържете се с нас
Намерете ни на картата!