Изберете език
Контакти
Идеална почва за изсяване с едно минаване
Идеална почва за изсяване с едно минаване
За предсеитбена обработка на почвата през пролетния и през есенния агротехнически сезон
Медия
Технически характеристики
 • Дисковаторът е машина предназначена за предсеитбена обработка на почвата и може да се използва както през пролетния, така и през есенния агротехнически сезони. Конструктивно машината съчетава в себе си предимствата на дисковата брана и култиватора, като по този начин позволява бързо и ефективно обработване на почвата и унищожаване на растителните остатъци и плевелните растения. Култиваторните работни органи са разположени по специална схема, която не само осигурява отличните резултати, но и гарантира, че няма да възникне задръстване на машината при каквито и да е условия на работа. Дълбочината на работа на дисковата секция се управлява хидравлично, като тя може да бъде повдигната в горно положение и да не участва в процеса на работа когато не е нужно. Дисковаторът се предлага с работни широчини от 4.9 до 15 метра за трактори с мощност от 200 к.с. до 500 к.с.

   

  Дисковаторът е един от най – производителните инструменти, който Ви позволява да комбинирате дисковане и брануване в един работен процес. Пълната линия от опции и финишни атрибути позволяват на клиента да направи такава компановка на дисковатора, която да отговаря най-пълно на неговите изисквания. Резултатът е превъзходна почвообработваща система с възможности за финишна обработка.

  Детайли, които го правят различен:

  - Дори при работа на максимална дълбочина не се получава задръстване с растителен остатък

  - Много здрава рама

  - Навесното устройство гарантира еднаква дълбочина на работните органи независимо от тяхното място на рамата

  - С едно влизане в полето Вие можете да изберете дали да оставите 30% или 70% растителен остатък на повърхността.

  • Опционалното хидравлично управление предлага голям брой от дълбочинни настройки.

   

  Характерни особености:

  • Смесване макс-микс – ексклузивната макс-микс система обезпечава максимално смесване на почвата с растителния остатък. Този резултат се получава и при внасяне на химически вещества. Макс-микс системата не позволява на два работни органа да бъдат разположени на една греда на разстояние по-малко от 71 см.

   

  Резултатът е, че задните два реда се намират на равно разстояние и са равномерно разпределени между предходните редове. Тази конструкция не позволява задръстване с растителен остатък и осигурява идеално смесване на химикалите с почвата. Тази шарка дава идеална финишна обработка, която оставя мека и подравнена повърхност.

  - Малка транспортна ширина – въпрек и големите си работни ширини, дисковаторите се сгъват хидравлично, за да осигурят неголяма транспортна ширина.

  - Постоянно запазване на работната дълбочина

  - Двойно шахма тно разположени дискове – централните дискови греди са с преден ъгъл на атака, а външните дискови греди са шахматно изместени и ъгълът им на атака е насочен назад. Тази конструкция намалява набраздяването в средата и разрохква почвата в следите на трактора.

  • Едноточков дълбочинен контрол – точката за настройване и контрол на дълбочината на работа е удобно разположена отпред на машината.Тя позволява регулиране на работната дълбочина за цялата машина само с една настройка.
 • Модел
  Работна ширина(м.)
  Транспортна ширина(м.)
  Необходима мощност
  Брой работни органи
  Тегло(кг)
  8315DVN
  4.8
  3
  190-210 к.с.
  27
  3016
  8318DVN
  6.2
  3
  220-240 к.с.
  31
  3630
  8321DVN
  6.5
  3
  220-260 к.с.
  37
  4180
  8324DVN
  7.5
  3
  280-300 к.с.
  41
  4990
Брошури
Изберете брошура
Форма за запитване
Намерете ни в:
Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви Стойчеви
Свържете се с нас
Намерете ни на картата!